z:16.2.2024
CCo by Vás v práci čekalo?
skvělá pracovní doba - ranní PO - PÁ, víkend patří Vám. Péče o váš tým - motivace, vedení, organizace práce a jejich podpora. Jako šéf kuchyně přijdete do styku nejen s vařečkou, ale i s počítačem. Řízení chodu firemní kuchyně - tvorba menu, kalkulace, příprava pokrmů, zajištění zásobování, inventury. Za uvařené jídlo hrdě ponesete zodpovědnost. Vaši práci ocení strávníci i osobně, se svými kolegy budete svá jídla z pozice šéfkuchaře i vydávat. Příprava menu a gastronomických akcí klienta. Průběžně budete pracovat na zlepšení image firemní restaurace a neustále posouvat celý tým kupředu. Plánování a implementace nových konceptů. Dodržování technologických a hygienických předpisů je pro nás samozřejmostí
Co u nás budete pro začátek potřebovat?
Praxi na pozici šéfkuchaře, hlavního kuchaře - pokud to bude z firemní restaurace, máte plusové body. Zkušenost s vedením a řízením týmu v kuchyni. Očekáváme, že práce s počítačem vám nedělá vrásky na čele. Bez výučního listu z oboru kuchař, nebo kuchař/číšník se u nás neobejdete. Umět výborně českou kuchyni v tradičním i moderním pojetí v provozech s velkým počtem vydávaných jídel při zachování vysoké kvality. Inovace produktů a chuť věci stále posouvat. Znalost a dodržování čistoty na pracovišti v souladu s hygienickými předpisy, to je jasné! Hledáme profíka, pro kterého je radost vařit, rád se stára o svůj tým a táhne za jeden provaz s celým týmem
Zaměstnanecké výhody: celá výplata na vašem účtu vždy 5. den v měsíci, služební automobil (v případě dojíždění větší vzdálenosti, obědy za 30 Kč, směny od pondělí do pátku - víkend patří Vám, 20 dní dovolené + 2 dny volna na relaxaci + 1 den volna k narozeninám, certifikované kurzy Kulinářského umění a prestižní kuchařské soutěže Multisport karta, zvýhodněný vstup na sportoviště po celé republice, finanční odměny za doporučení nových kolegů a za nadstandardní pracovní výkony, zvýhodněné tarify u O2 a spoustu slev u dalších partnerů firmy
Kontaktní osoba: Lucie Karásková, PO-PÁ 8-16.00 hodin, 720 934 145,
zaslat email